In English
  Internet fejlesztések Főbb tevékenyégek Termékek Referenciák  
Főbb tevékenységek

Objektumorientált fejlesztőeszközök használata

Java alkalmazások, appletek és szervletek fejlesztése internet, intranet és extranet környezetben, integrált vállalati rendszerek és elektronikus kereskedelem területén. E környezetre készült egy általános keretrendszer, mely speciális kereső és tallózó funkciókat és az elektronikus kereskedelemben használható főbb komponenseket tartalmaz.

Alkalmazásfejlesztés Delphi és PowerBuilder környezetben.

Nagy adatbázisok és alkalmazói rendszerek

E tevékenység adatbázisok tervezését, alkalmazások tervezését és fejlesztését, komplex bevezetést és üzemeltetést foglal magában.

Adatbázis-kezeléssel kapcsolatos alapszoftverek fejlesztése

Elsősorban Ingres és Unix környezetben használható segédprogramok és fejlesztést támogató eszközök: nagy osztott rendszerek adatbázisait ill. CASE eszközök modelljeit és adatbázis-struktúrákat szinkronizáló programcsomag, adatbázis-kezelő alkalmazói rendszerek alkalmazás-menedzsmentjét és monitorozását biztosító szoftvercsomag, Ingres adatbázisokhoz és fejlesztő eszközökhöz dokumentáció-generáló segédprogramok.

Cégünkről

A K-Pro Informatikai Kft. 1998. márciusában alakult. Létszáma 5 fő, 2 matematikus, 1 rendszertervező matematikus, 1 villamosmérnök és 1 programozó. A munkatársak több éve - némelyek több évtizede - dolgoztak együtt akadémiai kutatóintézetben, mint tudományos munkatársak ill. tudományos segédmunkatársak. A K-Pro Kft. a tagok eddigi együttes tevékenységét folytatja az új keretek között. Ez elsősorban innovatív és tudományos igényű - részben alapszoftver jellegű - fejlesztés.
1146 Budapest, Erzsébet krné út 1/a
Telefon: (06) 30 462 0363
info at kpro . hu