In English
  Internet fejlesztések Főbb tevékenyégek Termékek Referenciák  
  • uhu.hu, a Könywebbolt
    Az UHU áruház a Magyar Könyvklub, a Saxum Könyvkereskedelmi Kft. és a Bibliofil Könyvesbolthálózat közös Internet áruháza. A Magyar Könyvklubnak jelenleg 250000 aktív klubtagja van, évente 200 saját kiadású könyvet jelentet meg. A Saxum Könyvkereskedelmi Kft.-vel és a Bibliofil Könyvesbolthálózattal együtt a teljes könyvpiac több mint 60%-át fedi le. A klub logisztikai központja 20 000 m2 területen lév? 8000 m2 -es raktárbázison, komplex raktározási, csomagolási, postázási szolgáltatást nyújt, napi 10.000 csomag postai feladására képes.
    Java alapú elektronikus kereskedelmi web site, mely szoftver szempontból appletek, szervletek, JSP oldalak együttese, elektronikus fizetési módszerekkel egybeépítve. Adatbázisában több küls? forrásból (MAKI: a Magyar Könyvklub bels? informatikai rendszere, SaxInfo: a Saxum nagykereskedés bels? rendszere) származó adatot kezel, ugyanakkor saját készlete is van. Az UHU a KMall rendszer által nyújtott alapszoftver rendszerre épül.
    A rendszer Windows NT, MS SQL 7.0 adatbázis szerver és linux, Apache, TomCat web- és alkalmazás szerver környezetben üzemel. A szoftver érdekessége egy saját fejlesztés? keres? rendszer, mely a felhasználók által definiálható fogalom-struktúrán m?ködik. Ennek kliens oldali megjelenítésére Java applet szolgál, mely a HTML technikákkal megvalósíthatónál lényegesen inteligensebb és gyorsabb keresést tesz lehet?vé. (Lásd NBSC rendszer)

Cégünkről

A K-Pro Informatikai Kft. 1998. márciusában alakult. Létszáma 5 fő, 2 matematikus, 1 rendszertervező matematikus, 1 villamosmérnök és 1 programozó. A munkatársak több éve - némelyek több évtizede - dolgoztak együtt akadémiai kutatóintézetben, mint tudományos munkatársak ill. tudományos segédmunkatársak. A K-Pro Kft. a tagok eddigi együttes tevékenységét folytatja az új keretek között. Ez elsősorban innovatív és tudományos igényű - részben alapszoftver jellegű - fejlesztés.
1146 Budapest, Erzsébet krné út 1/a
Telefon: (06) 30 462 0363
info at kpro . hu