In English
  Internet fejlesztések Főbb tevékenyégek Termékek Referenciák  
KIM Intranet információs rendszer
a Fővárosi Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatala számára. Java alapú Intranet rendszer, melynek célja a Városháza és a Közgyűlés minden - különböző platformokon működő adatbázisaiban és szöveges, táblázatos, stb. állományaiban - rendelkezésre álló dokumentumának egységes, felhasználók által definiált szempontok szerinti osztályozása és megjelenítése. Ez több tucat adatbázis - dBase, Access, MS SQL, DB2: pénzügyi, személyzeti, eszközleltár, stb. rendszerek - és több százezer dokumentum - határozatok, rendeletek, törvénytár, sajtófigyelő, stb. - kezelését, kategorizálását és megjelenítését jelenti.
A rendszer alapja az uhu.hu-nál is alkalmazott speciális keresési és tárolási technológia. Itt kiegészül a különböző forrásokból származó különböző típusú dokumentumok egységes, adatbázis alapú tárolásának megoldásaival.
A pilot rendszer készült el.

Cégünkről

A K-Pro Informatikai Kft. 1998. márciusában alakult. Létszáma 5 fő, 2 matematikus, 1 rendszertervező matematikus, 1 villamosmérnök és 1 programozó. A munkatársak több éve - némelyek több évtizede - dolgoztak együtt akadémiai kutatóintézetben, mint tudományos munkatársak ill. tudományos segédmunkatársak. A K-Pro Kft. a tagok eddigi együttes tevékenységét folytatja az új keretek között. Ez elsősorban innovatív és tudományos igényű - részben alapszoftver jellegű - fejlesztés.
1146 Budapest, Erzsébet krné út 1/a
Telefon: (06) 30 462 0363
info at kpro . hu